Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son basamak çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın yönetmeliğine normal bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Dairesel tasarım, bacak izini en aza indirirken verimkâr dikey harekete mezuniyet verir ve bu da onu hem mesken hem de ticari binalar sinein tatbikî bir seçim haline getirir.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya essah ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir ötekisi bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın kapıları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe gereğince farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak istem olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması dokumalabilmektedir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında tercih edilen bir malzemedir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı hoşgörülülik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının oylumluliğinden az olmamalıdır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha ayrıntılı malzeme kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir standart olmadığı bağırsakin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut elan nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapısını vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara icat etmek mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın Yangın Merdiveni Kapısı merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda sayılan bütün bileğemekkenlere demetlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Yeni yapılan konutlarda  bodrum katlar dahil 4 kesmeı geçmeyen konutlar, bir numara evler, koşa evler ve gün evler kadar konutlarda, yegâne kullanıma seslenme eden binalarda kaçış mesafesine denetlemelmaksızın normal merdivenlerle sağlanabilmekte ve ayrıksı rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page