Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Bunun dâhilin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın kapıları son sıcaklıkölçer önemlidir. Yangını muayene şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz derunin yürek pili gibidir! Bu blog yazısında kapı fiyatlarını ve sizin için en iyisini elbette seçeceğinizi tartışacağız.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısa, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile yapı dâhili yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, saf kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da çatı sinei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı çoklukla 60 zaman, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Şayet merdiven evetğmurdan ıslanmış ise, kuruması beklenip son büküm merdiven silme kuruduktan sonrasında uygulanacaktır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A Yangın kapısı istanbul derslikı bir yangın kapısı genellikle 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabil mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak muhtevain, daha bina dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duygulu davranılmalıdır.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen hariçya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Sertifikasız yangın bapları da munis maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları ciğerin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir seçenek sunar.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu gibi mümkün.

Report this wiki page